Werken bij De Beente

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van (elektrische) mobiliteit in Maastricht (maar met een verzorgingsgebied dat veel verder reikt). Wij verkopen en onderhouden kwalitatief hoogwaardige fietsen en scooters en staan bekend om onze hoge service en klantgerichte en vriendelijke benadering. Verder maken wij gebruik van de nieuwste software op het gebied van werkplaats, onderhoud en e-bike programmering.

Om deze service te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een een leerling Fietsmonteur (zie hieronder)

Leerling Fietsmonteur

Deze functie omvat het repareren en onderhouden van elektrische en gewone fietsen. Ook het afmonteren van nieuwe fietsen is één van de taken. Ook het uitpakken en inruimen van bestellingen die iedere dag binnenkomen alsmede het beantwoorden van de telefoon behoort bij de taken. Door de verscheidenheid van de taken is dit een leuke, gevarieerde baan. Je werkt 4 dagen in onze werkplaats en gaat 1 dag naar school. Opleiding duurt normaal gesproken 2 jaar en begint in September of Januari. Opleiding zit in Sittard of 's Hertogenbosch.

We zijn momenteel met 11 collega’s, waardoor er eigenlijk altijd een gezellige sfeer hangt in zowel onze werkplaats als in de winkel. Je moet dus wel met anderen kunnen functioneren en open staan om samen dingen aan te pakken en op te lossen.

Voor deze functie vragen wij:

· Affiniteit met fietsen

· Gemotiveerd om de handen uit de mouwen te steken

· 2 Rechterhanden

Wat bieden wij:

· 4 dagen werken, 1 dag naar school (van dinsdag tot zaterdag)

· Net salaris en pensioenopbouw volgens CAO-tweewielers

· MBO 2 of 3 diploma op een officiele school voor Fietstechnicus (Den Bosch of Sittard)

Bij interesse ontvangen wij graag een CV met een motivatie waarom je denkt in het gevraagde profiel te passen. Je kunt ons bereiken per mail of post . Stuur dit t.a.v. Robin Biesmans.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.