U kunt bij De Beente Fietsen & Scooters terecht voor al uw reparaties.

Indien gewenst kunnen wij u een prijs opgave maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor alle reparaties aan uw scooter vragen wij u om een afspraak te maken. Voor een Beurt kan dat online: ONLINE AFSPRAAK MAKEN VOOR BEURT VOOR SCOOTER . Voor alle overige reparaties neem je contact op per telefoon of e-mail.

Fietsreparaties en Beurten zijn zonder afspraak.

Ook voor schade expertises kunt u ook bij ons terecht, wij verzorgen dit van schaderapport tot en met schade herstel!Scooter Reparatie

Wij repareren uitsluitend kwaliteitsmerken waar wij dealer van zijn (Vespa, Piaggio, Peugeot, NIU, Sym, Kymco, Super Soco). Hiervan kunnen wij alle voorkomende reparaties uitvoeren! Wij beschikken over alle moderne apparatuur en kennis om u scooter perfect af te stellen en te repareren. Ons personeel volgt ieder jaar alle cursussen om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en elektronica.

Tevens doen wij alle schadeherstel en expertises en regelen we alles van schade opname tot reparatie ervan, waardoor wij een snelle afhandeling kunnen garanderen. Wij werken altijd op afspraak.

Scooter 's morgens gebracht dan kan hij meestal einde van de middag opgehaald worden! U ontvangt een sms als de scooter klaar is, hier staat ook het reparatiebedrag in. Geen verrassingen, duidelijk en snel dus!

Rijdt uw scooter niet meer of is uw band kapot? Dan halen wij uw scooter bij u thuis op voor reparatie. In postcodegebied 6211 - 6247 kost dit € 20,-. De tarieven hierbuiten, kunt u telefonisch opvragen.


Fiets Reparatie

Fiets reparaties kunnen zonder afspraak worden gebracht.

Een reparatie duurt 1 a 2 dagen.

Wij repareren alle merken gewone fietsen. Een beurt voor uw fiets is natuurlijk zeker mogelijk. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden! Bij een fiets die bij ons aangeschaft is, geven we korting op de beurt.

Als uw fiets gereed is, ontvangt u van ons een sms met de reparatiekosten erin. Duidelijk en snel dus!

Leenfietsen

We hebben een aantal gewone leenfietsen, geen e-bikes dus. Er kunnen geen leenfietsen gereserveerd worden, we werken op volgorde van binnenbrengen van uw reparatiefiets/scooter. Voorwaarden voor het lenen van een fiets:

De gebruiker zorgt goed voor de leenfiets tijdens de leen-periode.

De gebruiker zet de fiets op slot. 

De gebruiker is persoonlijk aansprakelijk in het geval van diefstal, verlies of beschadiging van de fiets tijdens de huurperiode.

Diefstal, verlies of beschadiging dient direct gemeld te worden bij De Beente.

Kosten vanwege diefstal, schade aan de fiets of vermissing van de fietssleutel worden verhaald op de gebruiker

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.