Fietstechnicus

Je gaat bij ons fietsen en e-bikes rijklaar maken, onderhouden en repareren. Ook het te woord staan van klanten en telefoontjes behoren tot het takenpakket. In een later stadium zul je ook in de winkel bijspringen bij grote drukte. Hier zul je balieverkoop, reparatie-aanname en nog later verkoop kunnen doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet technisch onderlegd zijn, en liefst affiniteit hebben met de fiets / e-bike en de technologische ontwikkeling hiervan. We werken met 11 man, dus je moet kunnen overleggen en dingen kunnen aannemen van ervaren collega's. Teamspirit is bij ons belangrijk, we willen graag dat er een aangename sfeer hangt in de werkplaats. Verder is het natuurlijk belangrijk om communicatief vaardig te zijn naar klanten, uitleg bij - of aanname van een reparatie zijn zeer belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een full-time baan gecombineerd met een opleiding tot fietstechnicus. Uiteraard krijg je een salaris conform onze CAO. We bieden goede ondersteuning, zeker door onze ervaren monteurs. Opleidingskosten zijn voor onze rekening mits je uiteraard bij ons in dienst blijft.

Klik hier voor alle informatie