Vacature Allround-Fietsmonteur

De Beente Fietsen & Scooters is een toonaangevend bedrijf op het gebied van (elektrische) mobiliteit in Maastricht (maar met een verzorgingsgebied dat veel verder reikt). Wij verkopen en onderhouden kwalitatief hoogwaardige fietsen en scooters en staan bekend om onze hoge service en klantgerichte en vriendelijke benadering. Verder maken wij gebruik van de nieuwste software op het gebied van werkplaats, onderhoud en e-bike programmering.

Om deze service te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een allround-fietsmonteur.

Deze functie omvat het repareren en onderhouden van elektrische en gewone fietsen. Ook het afmonteren van nieuwe fietsen is één van de taken. Bij hoge drukte in onze winkel kan het zijn dat je moet ‘bijspringen’ in de winkel. Ook het uitpakken en inruimen van bestellingen die iedere dag binnenkomen alsmede het beantwoorden van de telefoon behoort bij de taken. Door de verscheidenheid van de taken is dit een leuke, gevarieerde baan.   

We zijn momenteel met 11 collega’s, waardoor er eigenlijk altijd een gezellige sfeer hangt in zowel onze werkplaats als in de winkel. Je moet dus wel met anderen kunnen functioneren en open staan om samen dingen aan te pakken en op te lossen. 

Voor deze functie vragen wij tenminste:

·      Een afgeronde MBO-techniek opleiding

·      Een pré is opleiding tot fiets-technicus

·      Kennis van zaken m.b.t. Elektrische fiets-systemen (M.n. Bosch en Shimano)

·      Affiniteit met fietsen

Wat bieden wij:

·      38-urige werkweek (van dinsdag tot zaterdag)

·      Contract voor minimaal 6 maanden, waarna eventueel verlenging bij gebleken geschiktheid

·      Net salaris en pensioenopbouw volgens CAO-tweewielers

·      Mogelijkheid tot volgen van cursussen en workshops (buiten het seizoen)

Bij interesse ontvangen wij graag een CV met een motivatie waarom je denkt in het gevraagde profiel te passen. Je kunt ons bereiken per mail of post via onderstaande gegevens.

Stuur dit t.a.v. Robin Biesmans.